Menu 't Hoekje
In Den Beginne
Hier gaan we pas echt beginnen met het eten…
Stokkie Varia Broodjes met smeerseltjes | € 6,90 |
Dun Gesneden Koe Carpaccio van rund | € 12,75 |
Zondagse Vangst Cocktail van Hollandse & Noorse garnalen | € 14,50 |
Neusje van de Zalm Tartaar van gerookte zalm met garnalen | € 13,75 |
Als De Brandweer Tomatensoep | € 7,50 |
Wisseling Van De Wacht Vraag naar de soep van vandaag! | € 7,50 |
Op Een Grote Paddestoel Knoflookchampignons uit de oven met kaas | € 10,50 |
Trage Start Half dozijn escargots, gegratineerd met kaas | € 11,75 |
Zus en Zo Trio van wisselsoepje, zalmtartaar en knoflookchampignons | € 14,50 |
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en boter.
Het Grote Werk
Vleesgerechten
Één, Twee, Hup Saté Varkenshaasspies met satésaus | € 19,75 |
Alle Gekheid Op Een Stokje Spies van varkenshaas met pepersaus of champignonsaus | € 19,75 |
Alle Ribben Op Een Rijtje Spare ribs met een ketjapmarinade Klein / Normaal / Groot | Klein € 20,50 Normaal € 23,50 Groot € 26,50 |
Vlammend Verlangen Spareribs met een pittige marinade Klein / Normaal / Groot | Klein € 20,50 Normaal € 23,50 Groot € 26,50 |
Fifty-Fifty Spareribs met ketjapmarinade en pittige marinade Alleen grote portie | € 26,50 |
Steekje Los Kogelbiefstuk in jus met kruidenboter | € 23,75 |
Marcel’s Meesterwerk Biefstuk met gebakken ui, champignons, spek en pepersaus | € 28,50 |
Harry’s halve werk* Halve bio kip uit onze rotisserie met koolsla en appelmoes | € 19,50 |
Harry’s halve werk – Spicy!* Halve bio kip uit onze rotisserie gemarineerd in sriracha saus met koolsla en appelmoes (Let op! Heel pittig.) | € 19,50 |
Varkentje Wassen Wiener schnitzel | € 18,50 |
Varkentje Wassen met… Wiener schnitzel met naar keuze peper-, champignonsaus of gebakken champignons | € 20,75 |
Annie’s Aanrader Wiener schnitzel met gebakken champignons, uien en pepersaus | € 22,50 |
Een Ei Hoort Erbij Wiener Schnitzel met gebakken uien, spek en een gebakken eitje | € 22,50 |
Wat heb Jij Op Je Lever? Kalfslever met gebakken uien, spek en appel | € 22,50 |
Weekgerecht Zie ‘Het Weekmenu’ op de homepage, op onze facebookpagina, of in de Wassenaarse Krant | vanaf € 13,00 |
Visgerechten
Boter bij de vis In roomboter gebakken schol (400-450 gram) met remouladesaus | € 23,50 |
Een Visje Uitgooien Zalmfilet met een kruidenkorst | € 23,75 |
Rap Van De Tong Slibtongetjes, met rémouladesaus, 2 of 3 stuks | € 23,00 € 26,50 |
Zout water safari Vispotje van zalm, tonijn, kabeljauw en garnalen in vissaus | € 19,75 |
(Bijna) Geen vlees- of visgerechten
Zo Groen Als Gras Quiche van spinazie en ricotta | € 18,50 |
De Franse Slag Camembert uit de oven met knoflook, honing en walnoten | € 18,50 |
Vooruit Met De Geit Salade met geitenkaaskroketjes en rauwe ham | € 17,50 |
De Wijzen Uit Het Oosten Salade met gebakken biefstuk op Oosterse wijze | € 22,50 |
Rare Jongens, Die Romeinen Caesar salade met kip | € 17,50 |
Kindermenu
Wip-Kip Kipnuggets 5 stuks, appelmoes, patat en saus | € 10,50 |
Schommel Frikadellen 5 maal, appelmoes, patat en saus | € 10,50 |
Draaimolen Mini kaassoufflé 5 stuks, appelmoes, patat en saus | € 10,50 |
Glijbaan Sparerib (halve rib), appelmoes, patat en saus | € 13,50 |
Ballenbak Bitterballen 5 stuks, appelmoes, patat en saus | € 11,50 |
La Grande Finale
Wie het kleine niet eert… Kleine ijscoupe met vanille- en aardbeienijs en slagroom | € 5,75 |
Kinderijsje Een bolletje vanille- en een bolletje aardbeienijs met spikkeltjes en slagroom | € 5,75 |
Chocoladefabriek Vanille ijs, chocoladesaus en slagroom | € 8,75 |
Zoete Zaligheid Vanille ijs, chocoladesaus, advocaat en slagroom | € 9,75 |
Advocaatje leef je nog? Vanille ijs, advocaat, slagrom | € 9,50 |
Böggle Piste Apfelstrüdel met vanillesaus en slagroom | € 9,00 |
Heel Apart Gevoel Van Binnen Chocolade moelleux met ijs | € 8,75 |
Creme De La Schuim Hazelnootschuim, crème en hazelnoten | € 8,50 |
Thera Misjoehoe Tiramisu | € 8,50 |
Wisseltoetje Wekelijks wisselend nagerecht | vanaf € 7,75 |