Hoekje Historisch

Arrangement / Wandeling

Hoekje Historisch is een veelzijdige dorpswandeling door het centrum van Wassenaar, georganiseerd door Herberg ‘t Hoekje, restaurant Wassenaar. Één van de vele vaste, vertrouwde gezichten van ‘t Hoekje is Erwin. Erwin heeft naast een passie voor Herberg ‘t Hoekje ook een passie voor geschiedenis. Het was ooit het idee van Erwin om oude foto’s van Wassenaar te tonen in ‘t Hoekje, iets waar bezoekers al meer dan 10 jaar van genieten.

Zo is ook het idee ontstaan om wandelingen te organiseren, waarbij Erwin u als amateur historicus meer zal vertellen over de geschiedenis van Wassenaar. De wandeling begint bij restaurant ‘t Hoekje, waarbij u ontvangen wordt met koffie of thee. Vervolgens gaan we aan de wandel en kunt u deze afsluiten met een heerlijk 3- gangen keuzemenu.

Tijdens de wandeling van ongeveer 3 kilometer (duur ± 2 uur) nemen wij u mee door het verleden van Wassenaar. Mooie en bijzondere plekjes waar u doorgaans aan voorbij gaat zonder te weten hoe het was en hoe het dorp ontstaan is. Eeuwenoude panden, bijzondere pleinen, mooie straten; we wandelen langs historische bezienswaardigheden waar Erwin u veel over kan vertellen.
Laat ons u meenemen zodat u Wassenaar nog beter leert kennen!

Reserveren telefonisch 070-5110487 of whats app 06-20997900

Arrangement

Wandeling met 3-gangen menu

€ 54,50 p.p.

Inclusief ontvangst met kopje koffie of thee, na de wandeling een drankje en daarna kunt u aan tafel. Exclusief drankjes tijdens diner.
Keuze uit vlees, vis of vegetarisch menu.
Iedere vrijdag en zaterdag en zondag  te boeken, aanvang 14.00 uur.